Varukorgen är tom

Kerstin Lindh Furås


Fotoböcker med tankar Akvarell

Våglyckan 157
694 93 ÖSTANSJÖ

0582-523 37, 070 654 88 08

norrlindh@hotmail.com 

www.stannatill.se

Med kameran vill jag visa naturens skönhet och mångfald – i det lilla likväl som i det
stora. Med pennan vill jag dela med mig av egna reflektioner kring oss själva, tiden och livet. Tillsammans har bilderna och tankarna blivit böcker 

När jag målar natur blir det ofta berg och skog eller stenar vid vatten. Platser där man kan möta stillhet, förundras över naturens storhet och få tid med sina egna reflektioner. När det gäller blommorna så känner jag nog mest av stillheten själv när jag drar den första mjuka linjen över papperet. En linje som blir ett blad eller en blomma som sen får växa fram på sitt eget sätt. Jag kan ”Bara Vara” och låta den ena mjuka linjen kopplas till den andra medan tankarna får röra sig fritt och kravlöst. När skissen är klar får den konturer i tusch och färgläggs sedan.    Under det senaste året har jag även ”klottrat” blommorna på vanligt papper utan att måla dem. ”Krummeflorer” kallar jag dem för. 

På min hemsida stannatill.se kan du se fler Krummeflorer samt mer information om böckerna och om mig. Här finns också naturbilder samt kåserier och reflektioner utifrån min kristna tro. Så välkommen att titta in!

  Några utvalda verk från Kerstin Lindh Furås

Om NVBOF

Här finns vi geografiskt
Kontakta oss
Så här blir du medlem
Våra medlemmar

Information

Aktuella händelser
Konstrundan
Konstlotteriet
Öppettider